Cara mudah untuk mendapatkan pendapatan sampingan melalui internet.


Tahun 2014 yang baru bermula ini bakal memberikan cabaran yang besar memandangkan kos sara hidup semakin tinggi akibat kenaikan harga barang dan juga harga bahan api seperti petrol. Pada masa begini jugalah banyak orang tertekan dengan kenaikan kos sara hidup ini kerana kenaikan tangga gaji pula tidak setara dengan kos sara hidup yang semakin meningkat.

Untuk menyelamatkan diri daripada tekanan kewangan ini adalah dengan mencari pendapatan sampingan (side income) agar dapat menampung kos perbelanjaan harian dan bulanan diri sendiri dan keluarga.

Persoalannya, bagaimana nak cari pendapatan sampingan sedangkan diri sendiri pun sibuk bekerja? Waktu bekerja pula bermula dari jam 9 pagi hingga ke 6 petang. Bila masanya nak buat side income?

Cara paling mudah adalah dengan menjual produk orang lain tanpa modal. Ringkaskan cerita, adalah dengan cara hanya mempromosikan produk orang lain dan kita akan dibayar komisen bagi setiap pembelian yang dibuat oleh pembeli.

Istilah konsep ini adalah affiliate program. Apa itu affiliate program? Affiliate program adalah satu kaedah yang agen affiliate tidak perlu mengeluarkan produk sendiri, hanya mempromosikan produk orang lain. Apabila promosi yang dibuat itu menghasilan jualan, agen affiliate tersebut akan diberi komisen bayaran mengikut kadar yang ditetapkan oleh pemilik produk. Ada pemilik produk meletakkan harga komisen sehingga 60% dari harga jualan!

Secara ringkasnya, sekiranya pemilik meletakkan kadar komisen pada 50%, harga produknya pula RM 100 untuk seunit. Satu jualan yang anda berjaya lakukan akan menghasilkan pendapatan kepada anda sebanyak RM 50.

Mari lihat kira-kira matematik di bawah:
Produk AHarga jualan: RM 100
Komisen: 50%

Pendapatan mengikut jualan:
1 jualan = RM 50
2 jualan = RM 100
5 jualan = RM 250
10 jualan = RM 500

Pendapatan jika anda berjaya menghasilkan 2 jualan sehari:
1 hari = RM 100
7 hari = RM 700
30 hari = RM 3000

Dengan 2 jualan sehari, anda boleh mendapat pendapatan sampingan sehingga RM3000!
Jika anda berjaya melakukan 5 jualan sehari, anda boleh mendapat pendapatan sampingan sehingga RM7500!


Adakah anda mampu untuk membuat sekurang-kurangnya 1 jualan sehari, untuk mendapat pendapatan sampingan sebanyak RM1500 sebulan? Adakah anda ingin mendapatkan pendapatan sampingan sebanyak itu? Jadi anda pasti sudah bersedia untuk menyertai sebagai agen affiliate!

Dengan menggunakan Facebook, Twitter, Google+ atau mana-mana media sosial, anda boleh bermula mempromosikan produk pilihan anda! Dengan masa yang fleksibel mengikut kehendak anda sendiri!

Jadi, bagaimanakah caranya untuk menjadi agen affiliate yang berjaya? Anda mesti tahu cara, strategi dan skill sebagai agen affiliate yang berjaya.

Oleh itu, saya akan menyediakan satu pautan ke satu laman yang akan memberikan anda panduan menjadi agen affiliate yang mampu menjana pendapatan sampingan sekurang-kurangnya RM1500 sebulan.


Jika ada yang berkata, "mahallah nak kena beli panduan dengan RM199." Saya akan menjawab, RM199 ini sebagai pelaburan awal. Lepas anda laburkan RM199 untuk ilmu yang betul, anda boleh mendapat RM1999 dengan mudah! Jika anda ada ilmu, RM19,999 pun anda mampu buat!

RM199 ini sangat rendah kerana jika anda hadir ke kelas pakar, harga yuran paling murah pun sebanyak RM1999! Jadi, dengan RM199, anda boleh mendapatkan ilmu yang hampir sama banyak dengan kelas yang tinggi harga yurannya.

Jangan takut untuk membuat pelaburan kecil untuk hasil yang lumayan! Andalah yang akan usaha sendiri dengan ilmu yang diperolehi untuk mendapat seberapa banyak yang anda mahukan.

Siapa yang sesuai untuk menjadi agen affiliate ni? Sesiapa sahaja boleh, lagi-lagi suri rumah tangga, pelajar, pekerja awam, pekerja swasta atau sesiapa sahaja yang mahu mendapatkan pendapatan tambahan yang boleh menyelamatkan diri anda dari krisis kewangan akibat kos sara hidup yang tinggi.

Anda pilih; mahu kekal dengan tekanan sedia ada atau mahu menambahkan nilai hidup anda? Pilihan mana yang lebih baik? Anda sendiri yang tetapkan. Jika anda memilih untuk meningkatkan nilai hidup anda, anda pasti boleh meletakkan sedikit pelaburan untuk masa depan anda.

Apa tunggu lagi? Klik pautan ini sekarang dan bertindak! Saya takkan boleh bantu selesaikan masalah kewangan anda kalau anda masih duduk diam dan ragu-ragu. Anda sendirilah yang boleh bertindak untuk menyelamatkan diri dan keluarga anda dari masalah kewangan!


Anda pasti akan berjaya! Yakinlah pada diri sendiri!

Catat Ulasan

0 Ulasan