Mengapa Promosi di Laman Sosial tak Menjadi?

Kebelakangan ini, banyak usahawan-usahawan yang mula menggunakan laman sosial seperti Facebook, Twitter, Instagram dan sebagainya untuk mempromosikan perniagaan mereka. Ini adalah satu langkah yang bijak memandangkan lebih daripada 15 juta pengguna Facebook adalah dari Malaysia sahaja.

Ini memberikan ruang promosi yang lebih luas dan kebarangkalian untuk mendapatkan prospek pelanggan adalah lebih tinggi berbanding menggunakan cara pemasaran konvensional.

Untuk mendapatkan tarikan pelanggan yang berkesan, strategi dan cara pemasaran itu penting. Apatah lagi, dalam memberikan maklumat yang mudah dan tepat kepada pengguna, lalu menggalakkan mereka untuk melanggan produk kita.

Persoalannya, bagaimanakah caranya untuk menjalankan pemasaran di laman sosial yang berkesan? Bagaimana untuk memulakannya? Apa yang perlu disediakan?

Untuk mengetahuinya, silah mendaftarkan diri anda di blog ini untuk mendapatkan 10 Tips Pemasaran di Laman Sosial secara PERCUMA.

Dengan 10 tips ini, diharapkan anda dapat merangka dan merancang pemasaran yang berkesan untuk dijalankan di laman-laman sosial.

Dimana anda boleh mendaftar? Masukkan butir-butir peribadi anda di borang pendaftaran di sebelah kanan artikel ini untuk mendaptkan 10 Tips Pemasaran di Laman Sosial secara PERCUMA.

Catat Ulasan

0 Ulasan